Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Vatikán" by Anna Kunskaya * Book PDF Kindle ePub Free

Vatikán

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Vatikán
  • Author : Anna Kunskaya
  • Release Date : January 31, 2017
  • Genre: Europe,Books,Travel & Adventure,
  • Pages : * pages
  • Size : 41968 KB

Description

Vatikán…symbol moci a bohatství církve, kolébka křesťanské katolické víry, sídlo papežů a pokladnice uměleckých předmětů t různých dob.

Je to skutečně stát ve státě.

Náš audio průvodce Vám poví vše o tomto místě, odhalí příběh státu, který je sice malý rozlohou, ale o to měl vždy větší vliv na okolní svět.

Provedeme Vás unikátními Vatikánskými muzei, povíme Vám o náboženských artefaktech i uměleckých předmětech nevyčíslitelné hodnoty nejen z Evropy, ale z celého světa, které se v těchto muzeích nacházejí. Všechny tyto úžasné poklady shromažďovala Římsko-katolická církev od 16. století, tedy více jak pět set let. V současné době zaujímají Vatikánská muzea obrovskou rozlohu, jen si představte 1400 sálů s expozicí celkem 20 různých muzeí. A i tyto sály jsou samy o sobě velkolepými památkami.

Není možné obsáhnout vše najednou. Z tohoto důvodu jsme pro Vás vybrali trasu, která Vás provede těmi nejznámějšími a nejdůležitějšími místy. Navštívíme Muzeum Pia IV. a Klimenta XXIII. (latinsky Pio-Clementino Museo), projdeme Galerií svícnů i Galerii geografických map, prohlédneme si úžasné Rafaelovy síně či světoznámé sochy Apollona belvedérského a Laókoóna. Společně budeme obdivovat malby v Sixtinské kapli a v neposlední řadě navštívíme jednu z nejkrásnějších katedrál na světě  - baziliku sv. Petra.

Zkrátka a dobře, připravte se na řadu nových a pestrých dojmů!


Download Free Books "Vatikán" PDF ePub Kindle